2017 är här och vi är redan en bra bit in i Januari. Vintern dominerar fortfarande och många har sina tankar på skidsemester, sportlov och mörkret.

Det är dock nu du ska passa på att titta framåt för vips så är det mars och man börjar i södra Sverige få vårvittring. Det är då du kommer på att du behöver nya utemöbler och då är det försent att fynda. Just nu kör många butiker REA på utemöbler och det finns riktiga fynd att göra för dig som vill hitta billiga utemöbler.

Jag har surfat runt en hel del själv och det finns massor av bra erbjudanden hos flera svenska möbelbutiker på nätet. Små söta loungegrupper som säljer för under 2000 kr och matgrupp till trädgården för 3000 kr. Den största rean på utemöbler brukar dra igång i slutet på sommaren och hålla på en bit in på hösten men nu är det sista chansen att slå till innan ordinarie priser tar vid.

På hemsidan http://billigautemöbler.com kan du hitta flera svenska möbelbutiker som säljer till rea-priser just nu. Jag funderar själv på att slå till på två solsängar som jag tror är nedsatta med 30-40 % mot de ordinarie priserna. Jag väntade för länge förra året och sen till sist tyckte jag inte att det var lönt att köpa dem. Detta året ska jag dock inte göra samma misstag hade jag tänkt.

Det är rätt smart att passa på att fynda detta nu innan andra börjar leta. När jag jobbade i en trädgårdsbutik som ung så ökade efterfrågan på grillar och trädgårdsmöbler avsevärt under mars månad. Men det är inte ovanligt att det är just i mars som de första varma vårdagarna kommer. April kan dessutom bjuda på extremt varma dagar som nästan klassas som sommar.